Waar moet u aan denken?

Alle prijzen die vermeld staan op onze site zijn inclusief 3 meter aansluiten van de binnen na de buiten unit. Heeft u meer nodig? Geen probleem geef dit aan in uw offerte aanvraag.

- Condens afvoer: Iedere splitunit onttrekt vocht uit de ruimte en slaat deze op in het daarvoor bedoelde condens bakje in de unit, deze vocht dient afgevoerd te worden naar buiten dit gaat door middel van een condens slang. Als u geen mogelijkheid heeft tot afwatering via zwaartekracht en de condens dient naar boven te worden afgevoerd moet hier een condens pomp tussen geplaats worden (hier zijn kosten aan verbonden)

- De doorvoer naar buiten is bij de prijs inbegrepen wij kunnen bijna door elk materiaal heen boren denk hierbij aan hout, steen en pvc. Als u buitenmuur van beton is gemaakt wordt hier een meerprijs voor gerekend. Dit komt vooral door de extra tijd die dit in beslag neemt

- Bij DeGoedkoopsteAirco.nl werken wij niet met aanbetalingen. Bij ons kunt u via de offerte de opdracht bevestigen. U betaalt pas wanneer de installatie is voltooid en u er lekker koel bij zit. Let wel op dat u als u de offerte geaccepteerd heeft u bij annulering 30% annulering kosten betaald over de offerte. Dit omdat de door u gekozen airco voor u is aangekocht.

STEK GECERTIFICEERD

Onze monteurs.

STEK GECERTIFICEERD

STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Hier staat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koeltechnische sector centraal. De stichting richt zich op het terugdringen en voorkomen van emissies in de koudesector. Met emissies bedoelen zij situaties die bijdragen aan een vervuiling van indirecte en directe omgeving van koelinstallaties. STEK kijkt hierbij naar handelingen die worden verricht bij het aanleggen van koelinstallaties. Ook kan emissie optreden door achterstallig onderhoud en slijtage.

×